WIJN
16908
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16908,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,details-full-width,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Wij zijn wijn-liefhebbers en willen dat graag met u delen.

Smaak Avontuur

Voor ons is het drinken van wijn méér dan consumeren alleen. Wij houden er van om wijn te proeven, te beleven en te combineren met diverse gerechten. Een beetje (smaak)avontuur is ons niet vreemd!

Uit pure liefhebberij en hobbyisme zijn wij begonnen. Tijdens onze vakanties bezoeken wij wijnhuizen die onze interesse hebben. Wijn-ontdekkingsreizen, waarbij we zelf ook een hoop leren. Wij willen graag onze passie met u delen en u kennis laten maken met ”onze” wijnen, stuk-voor-stuk ware smaaksensaties!

Ons bedrijf Al-Goe is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde olijfolie- en wijnhandel met klanten (zowel particulier als ook horeca) in heel Nederland en Vlaanderen.

Gaat u met ons mee op reis?

Italië

Frankrijk

Spanje

Nieuw Zeeland