OVER ONS
17885
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17885,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,details-full-width,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Ontstaan uit pure liefhebberij!

Van hobby tot handel

Zoals we die verhalen wel kennen, groeide onze hobby uit tot een reeds gewaardeerde olijfolie en wijnhandel. Tijdens één van onze reizen in Italië kwamen wij na lang zoeken en proeven in 2007 in contact met Pruneti Olijfolie. Wij waren zeer enthousiast over de presentatie en de uitstraling. Overtuigd door de kwaliteit van de smaak was het idee geboren om samen te gaan werken.

Goede olijfolie maakt je gerecht helemaal af!

Olijfolie voegt veel meer toe aan een gerecht dan je in eerste instantie denkt. Bovendien is olijfolie ook nog eens heel gezond!

“Alles Goed”

Pas als alles goed is, pas als alles klopt ….pas dan gaan wij er voor! Wij zeggen dan “Al-Goe”.

Olijfolie en Wijn, een complementair assortiment.

Naast olijfolie, hebben wij een passie voor (h)eerlijke wijnen. In de loop van de tijd hebben wij daarom ons assortiment steeds verder uitgebreid met Italiaanse, Franse, Spaanse en zelfs Nieuw-Zeelandse wijnen.

Al-Goe biedt nu een assortiment dat zich kenmerkt door hoogwaardige producten, die we geselecteerd hebben op de natuurlijke, eerlijke wijze van produceren, eigenheid, een rijke smaak en een goede prijs/kwaliteit.