Bestellen
17720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17720,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,collateral-product-columns-2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,details-full-width,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Voor levering, kunt u telefonisch contact opnemen of gebruik maken van onderstaand e-mail formulier.

  CAPTCHA code:

  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Onze wijnen en olijfolies zijn zeer scherp geprijsd en daarmee voor iedereen al zo laag geprijsd als maar verantwoord is. Als de prijs lager kan, passen we de prijs voor al onze klanten aan. Wanneer er (tijdelijke) kortingen en/of actieprijzen van toepassing zijn worden deze op deze site vermeld.
  Bovenvermelde prijzen zijn exclusief bezorgkosten, inclusief BTW en geldig tot een nieuwe prijslijst verschijnt. Bijdrage in de verpakking- en verzendkosten vanaf €8,95 en op offertebasis.

  1. Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Al-Goe.
  2. Afwijkingen zijn slechts geldig indien deze schriftelijk overeengekomen zijn.
   De leveringsvoorwaarden zijn voor ieder toegankelijk en opgenomen op de website van Al-Goe.
  3. Al-Goe verstrekt geen alcoholische producten aan personen onder de 18 jaar.
  4. Alle aanbiedingen van Al-Goe zijn vrijblijvend. Al-Goe behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanbiedingen in te trekken. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. Prijswijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.
  5. Indien een artikel niet in correcte staat wordt ontvangen, kunt u binnen 2 weken na de levering de niet aangebroken flessen retourneren naar Al-Goe en ontvangt u de waarde van de geretourneerde goederen terug. Neem in dit geval altijd eerst contact op met Al-Goe: info-ad(=@)al-goe.nl.
  6. Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, exclusief eventuele bezorgkosten.
  7. Indien een afnemer ook na het versturen van een herinnering niet of niet volledig vóór de in de herinnering gestelde datum van betaling heeft betaald, heeft Al-Goe het recht om haar buitenrechtelijke (incasso-) kosten aan de afnemer in rekening te brengen.
  8. Leveringen zijn mogelijk binnen Nederland. Alle prijzen zijn excl. bezorgkosten. De hoogte hiervan wordt vóór levering met de klant afgesproken.
  9. Wanneer de overeengekomen leveringstermijn, om welke reden dan ook, door Al-Goe wordt overschreden, zal Al-Goe de afnemer hiervan (via e-mail of telefoon) in kennis stellen. In dat geval heeft de afnemer het recht om de overeenkomst met Al-Goe te ontbinden, door dit schriftelijk (via brief of e-mail) aan Al-Goe te melden. Eventuele reeds gedane betalingen in dit kader worden zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 werkdagen nadat Al-Goe de kennisgeving van ontbinding heeft ontvangen, op de bank- of girorekening van de afnemer teruggestort.
  10. Al-Goe is niet gehouden tot nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Deze omstandigheden zijn onder meer een bedrijfsstoring, een storing in internetverbindingen, transportvertragingen, een staking en het niet of niet tijdig leveren door leveranciers.
  11. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Al-Goe is het Nederlandse recht van toepassing.
  12. Klachten kunnen alleen schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Via email op of via postadres:
   Al-Goe
   Watermunt 5
   4533 RC Terneuzen
   tel.0115-630446
   e-mail: info-ad(=@)al-goe.nl

  Al-Goe zal eventuele klachten zo spoedig mogelijk proberen op te lossen en de afnemer hierover schriftelijk (via brief of e-mail) berichten.